| Reclamatie Just_a _boy | |
|
+4Celebrul Necunoscut Habarnam Just a boy fifiBagaboanta 8 posters |
Author | Message |
---|
fifiBagaboanta
Posts : 27 Join date : 2010-10-20 Location : Direct din Salajan!!!
| Subject: Reclamatie Just_a _boy Wed Dec 15, 2010 2:16 pm | |
| DEAD* JusT_a_boY : pl = placinta *DEAD* JusT_a_boY : e urat? Pentru cereri admine/sloturi, accesati www.arenasrv.tk *DEAD* sun : ) *SPEC* fifi : esti boschetar *SPEC* JusT_a_boY : cine *DEAD* Ba7*TasT3 !!! : /resetscore *SPEC* JusT_a_boY : ? *DEAD* Ba7*TasT3 !!! : /rank *SPEC* fifi : cine se simte *SPEC* fifi : o_O Kicked by Console: "jet_ma (banned permanently)" Kicked :"jet_ma (banned Suferinta asta de just_a_girl. Mi-a dat ban pe urmatorul motiv..simtindu-se facut boschetar Poate chiar asa e prietene..eu ti-am permis mereu cand m-ai injurat pe nedrept si ti-am inghitit toate cacaturile pentru ca eu stiu de gluma...dar in cazul tau..ai dat dovada ca esti un scolar de 12 ani. Sper sa se rezolve problema, cu astfel de specimene..se duce drq srv. Hai pa. | |
|
| |
Just a boy
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Wed Dec 15, 2010 4:08 pm | |
| copile "boschetar" esti tu dc nu ai pus conversatia de pe mess aici? cum m ai abordat pe mess? vrei sa reproduc? bucurestean prost ce esti | |
|
| |
Habarnam
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 2:24 am | |
| altul care sufera de sindromul anti-capitala, pun pariu ca traiesti cu porumbul la geam.. dar ce cacat sa-ti ceara cineva, ai ca poza de avatar un adidas, probabil ai lucrat pamantul toata vara pentru el si de asta simti nevoia sa-l pui la avatar acum | |
|
| |
fifiBagaboanta
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 2:28 am | |
| N-am chef sa ma cert..nu-mi pun mintea cu tine..in afara de injurii..esti pe langa total. Sa se faca dreptate.. | |
|
| |
Just a boy
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 3:15 am | |
| Habarnam esti pe langa total chiar ca habar nu ai ce spui nicku se potriveste de minune hai salut . | |
|
| |
fifiBagaboanta
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 3:22 am | |
| Habarnam, nu are rost sa te consumi aiurea pentru un oagar zelos..:-J Sper ca are si "Re." ceva de zis, sa nu imi racesc gura de pomana p'aici | |
|
| |
Celebrul Necunoscut
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 7:59 am | |
| Haideti sa ascultam ceva frumos si sa ne relaxam. https://www.youtube.com/watch?v=PKe__m9JSLA | |
|
| |
fifiBagaboanta
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 8:08 am | |
| | |
|
| |
Re. Admin
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 9:52 am | |
| just admin sters ..nu banezi alt acces pentru asa ceva | |
|
| |
krf
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Thu Dec 16, 2010 10:50 am | |
| Ma excita re asta cand il vad asa incisiv... Lasand gluma la o parte, ai sters accesul singurului admin care era mai des pe server (in afara de mine ) | |
|
| |
Kaze
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Fri Dec 17, 2010 7:39 am | |
| Just chiar merita remove pe mn ma inujurat de morti da in fine eu nu mam plans ca mai rau ma enervam . | |
|
| |
Just a boy
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Fri Dec 17, 2010 8:37 am | |
| acest post a fost sters deoarece continea injuratura : fmm | |
|
| |
Kaze
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Fri Dec 17, 2010 4:09 pm | |
| pt fraza asta dak te cunosteam iti crapam capu si maturam cu tn bulevardele copile , una din primele lectii de adminat este sa ai un limbaj decent . aici pun punct | |
|
| |
Just a boy
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Sat Dec 18, 2010 6:07 am | |
| esti asa tare sa maturi cu mine pe jos? unde stai ma nu ma intereseaza cati ani ai | |
|
| |
iKy Admin
Posts : 121 Join date : 2010-10-15 Location : Bucharest gen
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy Mon Dec 20, 2010 3:15 am | |
| Parerea mea este ca si pe fifi l-am / am vazut-o /vazut facand glume destul de vulgare cu altii , care se cunostea sau nu , ideea e ca eesti ciudat de revoltat/a fata de injuratura , si tu la randu tau folosesti destul de des , deobicei nu este o problema , dar in orice caz o persoana care injura des daca nu este intimidanta va lasa impresia de tolerare la asa ceva si restu vor simti comfort fata de actiunea asta...
Just a gresit, ar trebui sa fie respect si tovarasie intre admini nu luari peste picior si atitudini ironice...
Topicul asta a fost inchis cu motivul " Precum multe cazuri din sala de judecata ,verdictul nu pune zambet pe fata tuturor , este o rezolvare indiferent de ce sentimente induce " | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Reclamatie Just_a _boy | |
| |
|
| |
| Reclamatie Just_a _boy | |
|