Nume : Kaze Cuvinte frumoase pentru a convinge pe cei ce nu ma cunosc ca merit: Sunt cativa care ma cunosc de pe arena cat de cat . cu adminatu pot sa spun ca nu sunt paralel am cativa ani . scopu meu este sa plec de la slot si in viitorul apropiat cel potin acces la votemap deoarece sunt momente in care suntem nevoiti sa jucam anumite mape care nu corespund situatiei. in final sper ca v-am convins sa imi dati un pro , sper ca acel mic incident cu krf si pgl.boy sa nu influenteze votu vostru asuprea cereri mele . Bafta
Kaze
Subject: Re: Slot Kaze Sun Dec 12, 2010 9:55 am
Va multzumesc de recunostinta de care a-ti dat dovada fata de aceasta cerere de slot, asa facetiva trb cum trebuie cat administratorii cat si adminii . Puteti inchide acest topic pt ca numai are rost. Bafta si numai bine.
Habarnam
Subject: Re: Slot Kaze Sun Dec 12, 2010 12:51 pm
Nu trebuie sa te superi, sunt sigur ca nu e nimic personal. Doar ca Re. lipseste de ceva vreme si nu s-a mai facut nici un slot/admin in aceasta perioada, asta e tot..
krf
Subject: Re: Slot Kaze Mon Dec 13, 2010 2:35 am
Un pro pt kaze, daca vb frumos
nea_gica
Subject: Re: Slot Kaze Mon Dec 13, 2010 12:41 pm
te-ai luat dupa mine cu retragerea cerrerii numai ca eu am alte motive (cer admin ). Re asta a fugit din tara?