/
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 reclamatie krf

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
djiing

avatar

Posts : 3
Join date : 2010-11-08

PostSubject: reclamatie krf    Mon Nov 08, 2010 3:51 pm

nick : DJIING
nick admin reclamat : krf
motiv : n-are treaba cu jocul
dovada : pai c dovada sa mai fie daca mi a dat ban.e martor senzatie ca mi a dat fara poze sau demo.
data : azi 9 11 cred ora 00.48

Descriere : ma jucam pe d2 frumos si omu suferea de cs.i-am dat 3 runde la rand grav si ma luase ca vezi sa nu mai tragi prin zid ca ma gandesc ca ai wall.( am parafrazat ). si runda viitoare iar i o dau grav si gata .ban. daca aveti asha admini prafi cum vreti sa intre lumea pe sv?

p.s. m-a chemat timmy pe acest sv...dar vad ca se sufera aiurea.
Back to top Go down
View user profile
Re.
Admin
avatar

Posts : 101
Join date : 2010-10-15

PostSubject: Re: reclamatie krf    Mon Nov 08, 2010 5:34 pm

sa vedem ce zice si domnu admin krf .poate are demo facut ceva . asteptam un raspuns .
Back to top Go down
View user profile
NaIbA

avatar

Posts : 2
Join date : 2010-10-20

PostSubject: Re: reclamatie krf    Tue Nov 09, 2010 9:18 am

re da add la naiba4bwin aseara s a logat cnv cu adminul meu si stiu cam cine ar fi
Back to top Go down
View user profile
krf

avatar

Posts : 24
Join date : 2010-10-16

PostSubject: Re: reclamatie krf    Tue Nov 09, 2010 12:18 pm

djiing wrote:
nick : DJIING
nick admin reclamat : krf
motiv : n-are treaba cu jocul
dovada : pai c dovada sa mai fie daca mi a dat ban.e martor senzatie ca mi a dat fara poze sau demo.
data : azi 9 11 cred ora 00.48

Descriere : ma jucam pe d2 frumos si omu suferea de cs.i-am dat 3 runde la rand grav si ma luase ca vezi sa nu mai tragi prin zid ca ma gandesc ca ai wall.( am parafrazat ). si runda viitoare iar i o dau grav si gata .ban. daca aveti asha admini prafi cum vreti sa intre lumea pe sv?

p.s. m-a chemat timmy pe acest sv...dar vad ca se sufera aiurea.
Ma bucur ca te-a chemat timmy, nu-l cunosc, nici nu vreau.
In primul rand eu glumeam cu tine cand iti ziceam "nu mai trage inainte sa ies dupa colt ca ar putea crede lumea ca ai wall" pt ca te urmarisem de mult, de cand era valy pe server. Nu ti-am dat ban din prima pt ca ma distram.
Singurele runde in care ma luai erau cele in care trageai dinainte sa ies, prin colturile peretilor. Cand ti-am zis ca ai wall ai spus "si ce-mi faci daca am" sau cv de genul si m-ai luat mai nesimtit, tot inainte sa ies dupa colt.
De aceea am dat ban direct, daca-l vad pe unul cu aim sau wall nesimtit, pe fata ce rost mai are sa fac poze?
Un alt indiciu al wall-ului a fost faptul ca in rundele in care reuseam sa ies de dupa pereti erai o simpla gasca, nu stiai sa tragi deloc.
Back to top Go down
View user profile
djiing

avatar

Posts : 3
Join date : 2010-11-08

PostSubject: Re: reclamatie krf    Thu Nov 11, 2010 7:08 am

eram gasca ...d-aia de 5 runde te bateam...ca eram asha gasca:)) .. si ultima data puteai sa l intrebi pe senzatie ca te vedeai jumate dupa zid=)) amicul meu daca esti paralel... te rog sa te joci altceva.nu sa mi faci mie nervi.
Back to top Go down
View user profile
jedimind

avatar

Posts : 68
Join date : 2010-10-16
Age : 20
Location : chinezia

PostSubject: Re: reclamatie krf    Thu Nov 11, 2010 12:41 pm

asta e raspuns ? sustin banul inca o 2 saptamani,poate intr timp scapi de tulburarile din comportament.
Back to top Go down
View user profile
djiing

avatar

Posts : 3
Join date : 2010-11-08

PostSubject: Re: reclamatie krf    Fri Nov 12, 2010 2:54 pm

tu vad ca nu citesti ce a zis el amice. ia citeste.am inceput eu cu injuriile sau el? vad ca tu n-ai ce cauta sa postezi aici.np.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: reclamatie krf    

Back to top Go down
 
reclamatie krf
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arena Server :: Reclamatii si Sugestii :: Reclamatii-
Jump to: